Psihijatrijsko vještačenje pokazalo: Tin Šunjerga bio je ubrojiv kada je ubio roditelje

Uhićen je 26. ožujka zbog sumnje da je ubio svoje roditelje, 45-godišnjeg Marina i 46-godišnju Silvu hicima iz pištolja u Čistoj Velikoj.

Tin Šunjerga bio je ubrojiv kada je u ožujku ove godine u Čistoj Velikoj hladnokrvno ubio oca i majku, pokazalo je to psihijatrijsko vještačenje. Šunjerga ne boluje ni od kakvih psihičkih bolesti koje su mogle utjecati na njegovo ponašanje, zbog čega mu kao kazna sigurno ne može biti određen boravak u psihijatrijskoj ustanovi, doznaje portal 100posto.hr.


Tinu Šunjergi prije nekoliko dana ponovno je produžen istražni zatvor za još tri mjeseca, piše portal 100posto.hr. Prošlog mjeseca Tin je prebačen u šibenski zatvor nakon obavljenog psihijatrijskog vještačenja u zagrebačkom Vrapču.

Podsjetimo, Tin Šunjerga doživio je u šibenskom istražnom zatvoru psihički slom 6. travnja te je prebačen u Zatvorsku bolnicu za osobe lišene slobode u Svetošimunskoj ulici u Zagrebu gdje mu je pružena liječnička pomoć i propisana terapija.

Uhićen je 26. ožujka zbog sumnje da je ubio svoje roditelje, 45-godišnjeg Marina i 46-godišnju Silvu hicima iz pištolja u Čistoj Velikoj.

Šunjergi će se suditi u redovnom sudskom postupku, a kako još nije navršio 21 godinu sudit će mu kao maloljetniku. To ne mora značiti da će dobiti manju kaznu. Zbog težine počinjenih zločina Tinu može biti izrečena presuda kao punoljetniku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0