PROPAO IM GARDEN Dva Talijana uhvaćena u Tisnom s 205 ecstasyja raznih oblika i dezena

Osim ecstasyja policija je u apartmanu pronašla i MDMA, marihuanu, metamfetamine i ketamine

U Odjelu kriminaliteta droga je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 33-godišnjaka i jednim 34-godišnjakom, svi talijanski državljani, osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, izvijestila je šibenska policija.


Osumnjičeni su 30. lipnja oko 1 sat zatečeni u Tisnom, kojom prilikom je jedan od osumnjičenih policijskim službenicima dragovoljno predao 8 komada tableta ecstasy temeljem čega su osumnjičeni dovedeni u prostorije policije. Tijekom daljnjeg kriminalističkog istraživanja po nalogu Županijskog suda u Šibeniku pretražen je apartman kojega koriste osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i od njih oduzeto ukupno 205 komada tableta ecstasy raznih oblika boja i dezena, 9,7 grama droge ketamin, 12,5 grama droge metamfetamin, 115,7 grama droge MDMA, 1,4 grama droge marihuana. Utvrđeno je da je pronađena droga pripada svim osumnjičenima i da su je posjedovali radi daljnje preprodaje.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, izvijestili su iz šibenske policije.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0