Predao se ugostitelj koji je prijetio eksplozivom na Firulama: “Godinama se borim s kriminalcima iz Ministarstva”

Tvrdi da se odlučio na očajnički čin jer ima rješenje da je štekat ispred ugostiteljskog objekta njegov, a na njemu radi drugi objekt

Foto: Miroslav Lelas

Policija je privela splitskog ugostitelja koji je prijetio da će se raznijeti bombom na obavijesni razgovor u policijsku stanicu. Oko 16 sati i 57 minuta ugostitelj je otvorio vrata objekta i dobrovoljno izašao iz objekta. Specijalizirani policijski su pregledali objekt u kojem na kraju nije pronađen eksploziv.


 

RANIJE OBJAVLJENO:

Kako je potvrđeno iz policije, u tijeku je pregled splitske plaže Firule radi prijetnje bombom.

Nešto iza 15 sati policija je zaprimila poziv muške osobe koja je rekla da se nalazi u praznom ugostiteljskom objektu na Firulama i da će aktivirati eksploziv. Policija je odmah izašla na mjesto događaja i policijski službenici su udaljili sve građane koji su se tada nalazili u blizini. Mjesto događaja je u ovom trenutku osigurano, a policija nikome osim službenim osobama ne dozvoljava kretanje na tom području. U tijeku su pregovori i utvrđivanje svih činjenica, doznajemo od splitske policije.

Kako doznajemo radi se o ugostiteljskom objektu uz plažu Firule koji ne radi već duže vrijeme. Policija sugerira svima da ne idu prema plaži Firule i da izbjegavaju to područje.“Godinama se borim s kriminalcima iz Ministarstva”

Indexov reporter razgovarao je sa splitskim ugostiteljem koji prijeti da će se raznijeti u svom objektu na plaži Firule.

-U kafiću sam. Zatvorio sam se. Minirao sam sebe i objekt. Stat ću unutra dok se ne maknu ovi kriminalci i ne sruši njihov štekat. Imam rješenje Visokog upravnog suda u Zagrebu s kojim mogu obrisat guzicu. Oni i dalje rade na mom štekatu, ne jebu pet posto nikoga. Tri godine borim se s kriminalcima iz Ministarstva pomorstva, gdje su me doslovno svi izigrali s pričama da će se to riješiti, potegao sam očajnički čin i napravio ovo – kaže Indexu Ante Čulić, vlasnik Plave lagune.Tvrdi da je dobio rješenje suda da je štekat njegov, a onda mu je pod čudnim okolnostima izgorio Golf.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0