Što učiniti kada svi naši pokušaji skidanja kilograma neslavno propadnu?
Kako pronaći snagu i zadržati pozitivan stav nakon svih neuspjeha i propalih dijeta koje nam mediji serviraju? Kako se oporaviti i vratiti na pravi put nakon još jednog YO YO efekta?

Rješenje za sve naše muke i postizanje idealne težine i vitkosti možemo pronaći u knjizi uspješnog NLP praktičara Alena Mirića “Lake misli, lako tijelo” koja na lak i jednostavan način opisuje jedinstven program kako uz pomoć NLP metodologije skinuti suvišne kilograme na zdrav i siguran način bez mnogo stresa.

Predstavljanje knjige Lake misli, lako tijelo i predavanje održati će se u Splitu, 20.11. u udruzi Kadulja, Lička 7, s početkom od 18.00 a na kojem ćete moći čuti autorov put osobne transformacije te neke od strategija vitkih i vitalnih osoba koja će i Vama dati nove uvide i saznanja pomoću kojih će te i vi moći promijeniti vaš život.

NLP (neuro-lingvističko programiranje) je dobro poznata metodologija širom svijeta koja predstavlja meta-znanje i primjenjiva je u svim životnim područjima i omogućava pojedincu da postigne skladan i uspješan život.

Neurosemantika je područje proizašlo iz NLP-a te dodatno proširila i izašla izvan okvira NLP-a nudeći nam nove modele za postizanje osobne promjene.

U knjizi su detaljno opisane strategije vitkih i vitalnih osoba kao i autorova osobna transformacija te neki primjeri iz rada s klijentima na njihovom putu do idealne težine.
Na ovom predavanju će te saznati novu metodologiju pomoću koje osoba može ostvariti svoj ogroman potencijal i biti uspješan pojedinac koji doprinosi svojoj zajednici.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0