Split: Poznate ljepotice uveličale otvorenje beauty oaze

Otvaranjem centra je obogaćena turistička ponuda iznimnim sadržajem što izravno utječe na produženje turističke sezone

U Splitu je otvoren centar Bgold, luksuzno uređeni smještajni kapaciteti u sklopu najvećeg kozmetičkog centra u Hrvatskoj- Gorica.


Među brojnim osobama na otvorenju isticale su se pjevačica Andrea Šušnjara, bivše Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević i Biljana Mančić, dizajnerica Monika Sablić, akademski slikar Zvonimir Mihanović, kraljica aerobika Nataša Bebić, poduzetnik Riccardo Mazzucchelli,  književnica Kata Mijić, dizajneri Igor Đuga Nives Lutz, Ria Devčić, Jurica Pirić .

Zanimljivo je  kako iza ovog projekta stoji nekadašnja Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić, danas uspješna mlada poduzetnica. Naime Biljana, inače magistrica međunarodnog poslovanja, već niz godina uspješno djeluje u sektoru turističkog managementa, te vodi filijalu kuće zdravlja i ljepote Gorica u Trogiru.  

Nakon preuređenja i otvaranja B Gold  luxury rooms ponuđen je na istom mjestu u sklopu samog centra ljepote i zdravlja i adekvatni odmor nakon podvrgavanja tretmanima. Time je ujedno obogaćena i turistička ponuda iznimnim sadržajem što izravno utječe na  produženje turističke sezone.

Ljepota, zdravlje i turizam prepoznati su kao sve zanimljivija ponuda  na lokalnoj i nacionalnoj razini.  Najkvalitetnija ponuda kozmetičkih i zdravstvenih tretmana,  dizajnerski osmišljeni i uređeni smještajni kapaciteti obogaćuju ponudu domaćim i inozemnim klijentima.

Kuća  ljepote i zdravlja Gorica” tijekom više od dva desetljeća profilirala se kao značajno mjesto na europskoj mapi ljepote.  Klijentima pruža apsolutno sve usluge za njegu lica i tijela. Svečanost otvorenja upriličena je uoči dolaska prvih gostiju u “B Gold luxury rooms” pri “Kući Ljepote i zdravlja Gorica” na adresi Šimićeva 33 u Splitu.


Zadovoljstvo nam je najaviti rad objekta koji će turističkoj ponudi Splita dati jedan novu zdravstveno – kozmetičku komponentu – kazala je Biljana Mančić na otvorenju.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0