Povodom 25. obljetnice smrti velikana Dražena Petrovića: U Splitu ove srijede 1. Međunarodni košarkaški turnir

Prije turnira bit će upriličena priredba posvećena životu Dražen Petrovića. Program počinje u 10 sati i svi su dobrodošli

Splitska osnovna škola Ravna njive ugostit će prvi Međunarodni košarkaši turnir za djevojke i to povodom 25. obljetnice smrti legendarnog Dražena Petrovića. U Splitu će snage odmjeriti šest ekipa iz Hrvatske i susjedne BiH, a cijelo obilježavanje bit će više od sportskog događaja.


Detalje o turniru otkrio nam je ravnatelj škole, Miljenko Bitanga:

– 25 je godina od smrti legendarnog hrvatskog košarkaša, košarkaškog Mozarta, Dražena Petrovića. Naša škola će ovu obljetnicu obilježiti tako da organiziramo 1. Međunarodni košarkaški turnir za djevojke na kojemu sudjeluje šest ekipa. To su: Murter, Vodice, Šibenik, Split, Posušje i Livno.

Prije samog turnira organizirat ćemo priredbu “Sjećanje na velikog Dražena”, gdje će sudjelovati i klapa Sebenico iz Šibenika. Na otvaranje turnira nam stižu predstavnici Grada Šibenika i Grada Splita. Jedan američki košarkaš nam dolazi iz Zagreba upravo radi ovog događaja – kaže nam ravnatelj.

Ističe da se škola upustila u organizaciju turnira jer su košarkašice ove škole, koje treniraju u dvorani koja nosi naziv Dražena Petrovića, osvojile prvo mjesto na razini države u kategoriji osnovnih škola.

– Turnir je otvoren za javnost, priredba počinje u 10 sati, a bit će prikazan i 9-minutni dokumentarni film o životu velikana Dražena Petrovića. Svi koji dođu, neće požaliti, bit će vrlo zanimljivo. Svi su dobrodošli – zaključuje ravnatelj.Zato ove srijede dođite u osnovnu školu Ravne njive i podržite 1. Međunarodni košarkaški turnir u ovoj školi.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime