Posljednjih 200-tinjak ulaznica za Bajagu pušteno u prodaju

Željno iščekujem iduću srijedu - poručio je Momčilo Bajagić Bajaga.

U prodaju je pušteno posljednjih 200-tinjak ulaznica za koncert Bajage i Instruktora iduće srijede na šestom ‘Snu sustipanske noći’, a tek nešto malo više ulaznica preostalo je za The Beat Fleet koji će dan ranije, 11. srpnja, otvoriti ovu popularnu splitsku manifestaciju.


Frontmen legendarnog pop-rock sastava, uz čije pjesme su se zaljubljivale generacije, stiže na jednu od najljepših otvorenih pozornica Mediterana, a od kolega glazbenika je kako kaže čuo samo hvalospjeve o lokaciji, atmosferi i organizaciji ‘Sna sustipanske noći.
– Uvijek smo dobro prolazili kod publike u Splitu, ali ovaj put će repertoar biti malo drugačiji od redovnog. Upoznat sam s činjenicom da je na Sustipanu opuštenija atmosfera nego na običnom koncertu, pa pripremamo odgovarajući repertoar s nešto više balada i s nekim pjesmama koje nismo dugo svirali. Željno iščekujem iduću srijedu – poručio je Momčilo Bajagić Bajaga.

Omiljena manifestacija koja iz godine u godinu prati mjesečevu putanju kako bi efekt njegova sjaja dao dodatnu čaroliju ionako jedinstvenom prostoru, obje večeri imat će i DJ uvod i after, kako bi uživanje na dekicama uz hladno piće, plešući bosih nogu, potrajalo koji sat duže.

Posljednje ulaznice za ‘San sustipanske noći’, kojima se iz godine u godinu raduje sve veći broj ljubitelja dobre glazbe, mogu se kupiti u restoranu Corto Maltese (Obrov 7), u sustavu Adriaticket-a i online croatia-tickets.com.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0