PLESNI SPEKTAKL OD HNK DO PERISTILA Splitska plesna scena napravila predivni božićni video!

U veselom ambijentu kavane Bajamonti i svečanom okruženju prostora Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu dočarali su radnju ovog amaterskog filma tako da se može mjeriti sa skupim projektima profesionalaca

U ovo božićno vrijeme svi su već mislima na praznicima sa svojim prijateljima, obitelji i svim najmilijim osobama. Tako su se i splitski plesači kao jedna velika obitelj okupili i napravili prekrasan božićni video nimalo sličan većini ostalih događaja “di se inače pleše”.


U ovom videu su splitski klubovi: Baila Conmigo, Baletni Studio Split, Clique, D’n’f, Flamenco i pokretač videa, Kolektiv Style Force ovjekovječili izvrsnu suradnju, te su pod palicom producenta Josipa Perića pokazali ljubav među klubovima i, ovom prilikom božićni, a ne natjecateljski duh.

– Naporno su radili i pokazali da se mnogo različitih plesnih stilova poput hip-hopa, baleta, breakdance-a i flamenka može spojiti u plesni video s porukom.

Video nije spojio samo različite plesne stilove i plesače svih godišta (od 8 do 60 godina) nego i glumu. U veselom ambijentu kavane Bajamonti i svečanom okruženju prostora Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu dočarali su radnju ovog amaterskog filma tako da se može mjeriti sa skupim projektima profesionalaca – kaže ova vrijedna plesna ekipa.

Pričajući priču o djevojčici koja je bila sama na Božić i čovjeku koji joj je pokazao malo ljubavi koju svatko zaslužuje prikazali su životnu situaciju u kojoj se može svatko od nas pronaći. Ako pogledate video do kraja vratit će vas u djetinjstvo i otkrit ćete skrivenu poruku. Ovim hvalevrijednim projektom i očaravajućim plesom sudionici svima čestitaju Božić i žele sretnu i rasplesanu 2018. godinu, podsjećajući sve ljude dobre volje da se u ovo božićno vrijeme raduju pravoj biti i duhu Božića, a ne materijalnim stvarima.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0