Dan nakon što su Grad Split, Spalatum DMC i TZ Grada Splita objavili program “Zimskog akvarela“, danas je objavljen poziv za natječaj za kućice. Zimski akvarel će trajati od 1. prosinca ove do 7. siječnja sljedeće godine.

Natječaj je otvoren do 9. studenoga, a organizatori su najavili da će najviše tri dana nakon završetka natječaja biti objavljeno tko je izabran.

U nastavku pročitajte cijene izražene bez PDV-a, a glavni kriterij je najbolja cijena. Uredna dokumentacija se podrazumijeva.

Za kućice za jednostavno ugostiteljstvo, fritule, palačinke, uštipci i slično, početna cijena zakupnine je 23.500 kuna. Za one namijenjene samo izlaganju i prodaji proizvoda i usluga početna zakupnina iznosi 17.600 kuna. Za ugostiteljstvo, cijena zakupnine je 40.000, 45.000 te 50.000 kuna, ovisno o položaju na Rivi. U Đardinu je početna zakupnina 10.000 kuna, na Trgu Gaje Bulata 7.000 kuna.

U Ulici kralja Tomislava ponude se daju za cijelu zonu koja sadrži dva dijela,a minimalan iznos je po 3.000 kuna.

Na Prokurativama za dječje zabavne naprave, vagone, vlakić također 3000 kuna.

Radno vrijeme na Rivi, Prokurativama i Ulici kralja Tomislava je od 9 sati do 24 sata, osim Nove godine kada je do 3 sata ujutro. Glazbeni program bez obzira na radno vrijeme traje radnim danom najkasnije do 23 sata, a petkom i subotom najkasnije do 23.30. Dnevni raspored manifestacije za Đardin i Trg Gaje Bulata je od 9 sati do 21 sat, a do tada je i glazbeni program.

Predmet Javnog poziva je 28 kućica na sljedećim lokacijama: Riva (8 trgovačkih i 12 ugostiteljskih kućica); Đardin (2 trgovačke, 2 ugostiteljske); Trg Gaje Bulata (4 trgovačke); te na Prokurativama (dječje zabavne naprave –vlakić). Ulica Kralja Tomislava podijeljena je u dvije zone (ispred Galerije umjetnina i ispred stare pošte) koje se, također u sklopu Javnog poziva, u cijelosti daju na korištenje koncesionaru.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime