OPERA SELECTA Svjetski operni velikani i ove godine u Kuli Kamerlengo

29. srpnja u 21 sat, Kula Kamerlengo u Trogiru

Festival Opera Selecta https://www.facebook.com/operaselecta/ koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Grada Trogira tradicionalno već devet godina nudi svojoj publici ekskluzivne premijerne nastupe svjetskih opernih velikana koji sa pozornica: Teatro alla Scala, Boljšoj teatra, Metropolitan opere, Mariinsky teatar, Teatro  Real, Opera House i niza drugih eminentnih opernih kuća u svijetu za svoj prvi nastup u Hrvatskoj odaberu pozornicu Opere Selecte u Kuli Kamerlengo u prekrasnom Trogiru.


– Pozivamo vas da sa nama uplovite u čarobnu večer prekrasnih opernih arija uživajući u prekrasnom sopranu Ekatarine Scherbachenko, koji je 2009. godine proglašen od BBC najljepšim glasom svijeta, uz glasovirsku pratnju Iakova Katsnelsona, a sve će kroz stihove publici približiti prvak hrvatskog glumišta Joško Ševo.
Rezervirajte u svojim kalendarima vrijeme za uživanje 29.07.2017. godine, 21 sat, Kula Kamerlengo, Trogir i zatražite ulaznice u Turističkoj zajednici grada Trogira i na samom ulazu prije koncerta.
Ponosni smo jer smo u godinama njegovanja opernog izričaja stekli mnogo novih poklonika opere, dođite i uvjerite se koliko opera može razgaliti dušu i oplemeniti misli.
Dobro nam došli 29.07.2017. u 21 sat u Kulu Kamerlengo u Trogiru, bit će nam izuzetno zadovoljstvo podjeliti ovaj vrhunski događaj sa vama – poručili su organizatori.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0