Omiš ugostio vrhunske DJ-eve koji su rasplesali brojne posjetitelje iz cijelog svijeta

Topli pijesak pod nogama, hladno piće u ruci i vrhunska glazba odličan su poziv svima željnima dobre zabave

Odbrojavanje do najičekivanijeg festivala sezone službeno je završilo. Labyrinth Open festival otvorio je danas svoja vrata mnogobrojnim partijanerima, koji su iz svih kutaka svijeta pohrlili u Omiš kako bi doživjeli nezaboravnu četverodnevnu ljetnu avanturu ispunjenu morem, suncem i sjajnom elektronskom muzikom.


Labyrinth Open najnoviji je festival na našoj obali, a  iza njega stoji provjerena nizozemsko-belgijska ekipa iz Labyrinth Promotions, s više od deset godina rada s nekim od najboljih imena svijeta elektroničke glazbe. Za svoj prvi  open air festival u sunčanoj Hrvatskoj dovode velikane svjetske scene poput Sam Paganinija, Dubfire, Pan Pot, Rodhad, Boris Brejcha, Stephan Bodzin, Ten Walls, itd. Svi oni izmijent će se u iduća 4 dana na nekoliko stage-ova te svojim zaraznim ritmovima i energijom rasplesati nekoliko tisuća posjetitelja. Jedinstvenost ovog festivala svakako je prekrasna pješčana plaža, na kojoj će se svaki dan vježbati vinaysa joga, a tu se također nalazi i beach stage, posebno osmišljen za ples pod vedrim nebom i zvijezdama, after partyje i najljepše izlaske sunca. Zanimljiva muzička konferencija, na kojoj će sudjelovati prominentni producenti i DJ-evi, kao i iskusni govornici iz svijeta glazbe, panel diskusije te radionice s aktualnim temama iz svijeta tehnologije i muzičke industrije obogatit će fantastičan program ovog boutique debitantskog festivala.

Ekskluzivni pre-party, koji se sinoć održao uoči današnjeg službenog otvaranja festivala, poslužio je kao izvrsna uvertira, a sudeći prema nezaboravnoj atmosferi, Labyrinth će nesumnjivo postati jedan od najpopularnijih ljetnih festivala na obali. Topli pijesak pod nogama, hladno piće u ruci i vrhunska glazba odličan su poziv svima željnima dobre zabave. Još uvijek nije kasno da i vi postanete dijelom ovog uzbudljivog novog festivala. Festival traje do 11. srpnja, a ulaznice vas čekaju na Entriu: https://www.entrio.hr/event/labyrinth-open-croatia-2017-4082, kao i na službenoj stranici festivala: http://www.labyrinthopen.com/.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0