Oliver nakon 25 godina progovorio za srbijanske medije: “Beograd je gotova priča za mene”

U razgovoru sa Tanjom Petrenek, u prvoj televizijskoj emisiji i TV intervjuu za srbijanske medije na koji je pristao, bilo je mnogo tema za razgovor, ali i onih pitanja na koje je Oliver odgovarao šutnjom

Glazbena ikona hrvatske glazbene scene, Oliver Dragojević, nakon više od 25 godina pristao je na intervju za RTS, ovoga puta za emisiju “TV lica… kao sav normalan svijet”. Razgovor se dogodio nedavno Splitu, a pjevač je govorio o svom odrastanju, Veloj Luci, odgoju djece, unucima, karijeri, ali i o odnosu sa srpskom publikom i još jednom potvrdio svoje dosadašnje stavove o koncertu u Srbiji.Teme razgovora bili su Oliverovi planirani koncerti u Moskvi i Tokiju, a novinarka je iskoristila priliku upitati ga upita hoće li između ta dva grada naći vremena i za Beograd.

– Neće. To smo završili. Zapravo završili smo tu temu. Zvali su me puno puta i svaki sam put rekao ne. Ja sam mislio da je ta tema završena – odgovorio je, naglasivši da neće promijeiti mišljenje.

Na inzistiranje novinarke da je i dalje vrlo popularan u Srbiji i da se sad neki novi klinci zaljubljuju uz njegove pjesme, odgovorio je:

– Super. Ne. Ako budem objašnjavao, trajat će dugo.

Oliver je dodao da su njegovi obožavatelji iz Srbije dobrodošli na njegove koncerte.

– Gdje god misle da im nije daleko, neka dođu na koncert. Želim im zdravlje i sreću – dodao je.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0