Održana treća noć Neretvana u Splitu: Pogledajte tko je sve guštao u delicijama neretvanskih kuhara

KUD Metković te grupa Vertigo i Branko Medak pobrinuli su se za dobru atmosferu

U prepunoj dvorani hotela Le Meridien Lav u petak je održana treća Noć neretvana u Splitu.
Uz mnoštvo Neretvana iz Splita i doline Neretve kao i njihovih prijatelja, večeri se odazvao i veiliki broj uvaženih gostiju, između ostalih župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban, dožupanica Dubrovačko-neretvanske županije Žaklina Marević, zamjenik gradonačelnika Grada Splita Nino Vela, gradonačelnik Opuzena Ivo Mihaljević, načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga, predsjednik gradskog vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić, predsjednik općinskog vijeća Općine Kula Norinska Nikola Batinović, predsjednik udruge Dani Neretve u Zagrebu Antonio Volarević.


– Bila jo ovo još jedna prava neretvanska fešta u kojoj se uživalo uz neretvanske delicije, liske i brudet koji je bio odličan zahvaljujući kuharima iz Zažablja te vino neretvanskih vinara (vinarija Terra madre i Rizman). U glazbenom dijelu kao i svake godine do sada nastupio je KUD Metković te grupa Vertigo i Branko Medak koji su atmosferu doveli do usijanja.

Zahvale također idu i našem Milojku Glasoviću koji se potrudio kao i prošle dvije godine te ispred same dvorane napravio neretvanski ugođaj. Zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima te svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog hvalevrijednog događaja. – poručili su organizatori.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0