Objavljeni najveći hitovi Mladena Grdovića, “The Best of Collection” pušten u prodaju

Album "The Best of Collection" sadrži 21 veliki hit omiljenog dalmatinskog pjevača

Croatia Records objavila je još jedno novo izdanje u ediciji “The Best of Collection” s najvećim hitovima Mladena Grdovića. Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe diskografski je itekako aktivan, a svoje nove singlove gotovo već tradicionalno predstavlja na CMC festivalu u Vodicama i na Splitskom festivalu.


Album The Best of Collection” sadrži 21 veliki hit omiljenog dalmatinskog pjevača među kojima su i oni novijeg datuma poput “Ostavljam vas moji najdraži”, koji je Mladenu priskrbio dugoočekivanu nagradu Grand prix 56. Splitskog festivala te duet s Matom Bulićem “Dvi sestre”.

Kompilaciju otvara jedna od najvećih Mladenovih hitova “Dalmatinac”, objavljen 1996. godine na albumu “Ako odeš ti”, a nastavlja “Nije u šoldima sve” s Bepom Matešićem. Uspješna suradnja dvojice popularnih zadarskih pjevača rezultirala je još jednim hitom, “Tu je moj dom”, kojim je zaokružen niz još jedne odlične kompilacije hitova. Na albumu se nalazi i pjesme “Volio sam jednu ženu” i “Sve smo suze isplakali” s Mladenovog prvog dugosvirajućeg albuma objavljenog 1990. godine.

U četrdeset godina dugoj karijeri, Mladen Grdović postao je jedan od najvećih pjevača zabavne glazbe, a zbog svoje emocije i iskrenosti u pjesmama miljenik gotovo svih generacija.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0