NL Dišpet: Zar ste Vi poštovani birači SDP-a stado ovaca ili slobodni ljudi?

"Igranje ping ponga sa glasovima SDP-a"

Danas je Damir Krstinić, član Predsjedništva splitskog SDP-a  na svojoj Facebook stranici objavio status u kojem poziva sve koji su za civilizaciju da na izborima “daju šansu osobi koja objektivno u ovom trenutku jedina ima izgleda zaustaviti potpuni poraz uma i razuma.” na što mu je Gjurković odgovorio da se izjasni i da ne pametuje.


Ove teme dotakli su se i iz NL Dišpet, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

 “Igranje ping ponga sa glasovima SDP-a”

– Što više reći na najnoviji pokušaj „spontanog“ igranja ping ponga sa lijevim glasovima. Zamislite te slobodarske umove koji bi usmjeravali glasove nekome, ne zbog programa ili nekakve kvalitete ili u krajnju ruku simpatije, nego iz najprizemnijeg i najprostijeg razloga…samo da ne bude on. Ti, za njih, „njihovi“ glasovi su iste „budale“ koje im godinama i desetljećima poklanjaju te iste glasove kako bi oni na temelju njih bili uhljebljivani i trošili novac na more jumbo plakata, nastupa, sučeljavanja, domjenaka, kvazi pr stručnjaka i slično.

– Partitokracija na vrhuncu. Možda bi im bilo poštenije da vojsku tih glasova poklone Baldasaru jer ih je on barem uhljebio i dao im pozicije.
Dakle, dragi splićani, još jednom Vas pozivamo, za Boga miloga, glasajte po svojoj savjesti jer nije ni Marijana Puljak svetica, nije ni Aida Batarelo blažena, a nismo ni mi anđeli.
Zar ste Vi poštovani birači SDP-a stvarno stado ovaca ili slobodni ljudi ? Vjerujemo da niste i da ćete svoj glas pokloniti onome za koga samo vi mislite da je najbolji ili ćete ostati vjerni svojoj stranačkoj pripadnosti, a što je možda razumljivije i moralnije.

Goran Jugović

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0