NK Zadar po prvi put započinje s prodajom pretplata

Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima

U srijedu, 16. kolovoza službeno počinje prva pretplatnička kampanja u povijesti Nogometnog kluba Zadar. Po prvi put svi navijači i ljubitelji nogometa u Zadru moći će kupiti godišnju ulaznicu te tako osigurati svoje mjesto na tribinama Stanova, na svim domaćim utakmicama Zadra u sezoni 2017./18., uz značajnu uštedu, piše Antena Zadar.


Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima (Hrvoja Ćustića 2), kao i prije domaćih utakmica ispred ulaza na istočnu tribinu.

Redovna cijena godišnje ulaznice iznosi 200 kuna, a članovi Nogometnog kluba Zadar, uz predočenje iskaznice #ZaZadarSvoj, ostvaruju 25% popusta, odnosno plaćaju svega 150 kuna za cijelu sezonu. Također, i ovom prilikom omogućen je dodatni obiteljski popust od 10% za dva ili više članova iste obitelji, koji su ujedno i članovi Kluba.

Podvučeno, navijači koji će pogledati sve domaće utakmice Zadra, na ovaj način mogu uštedjeti i više od 50% ukupnog iznosa kojega bi platili za dnevne ulaznice. Cijena dnevne ulaznice i ove će sezone iznositi 20 kuna, piše Antena Zadar.

Sve informacije vezane uz pretplatničku kampanju, kao i ostale novosti iz kluba, možete pratiti na društvenim mrežama: Faceboook @nkzadarofficial, Instagram @nkzadar i Twitter @nk_zadar.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/nkzadarofficial/videos/264556670711653/” bottom=”30″]
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0