NK Pomak uspješan na velikom međunarodnom turniru u Sloveniji

Mladi nogometaši su pokazali da klub itekako ima veliku budućnost

Ove subote u slovenskom gradu Miklavž održan je najveći međunarodni turnir u Sloveniji za mlađe selekcije u nogometu na kojem je nastupilo oko 130 nogometnih ekipa iz Slovenije i susjednih zemalja.


Natjecanje se održalo u 6 polja dobnih skupina od dobne skupine U7 do U14, a turnir je osim iskustva i natjecanja koje je podario mladim nogometašima doprinio i upoznavanju suigrača iz drugih klubova i fair playu.

Na turniru je, pod vodstvom trenera Tomislava Petrića, sudjelovao i splitski klub N.K. Pomak koji je u dobnoj skupini U7 poražen upravo od domaćina NK Bistra iz Slovenije te su tako zauzeli 4.mjesto na ovom velikom turniru. Mladi nogometaši su pokazali da klub itekako ima veliku budućnost.

– Jako sam zadovoljan ukupnim rezultatom kojeg smo ostvarili na turniru i ovo je samo pokazatelj da se s djecom u klubu radi u pravom smjeru. Također sam sretan što svoje znanje koje sam stekao tijekom nogometne karijere (Hajduk,Solin,Mosor,Dugopolje) mogu prenijeti mlađim naraštajima i time im pomoći na njihovom putu, a rezultati će vjerujem nakon toga samo dolaziti – kazao je trener Petrić

– Za N.K. Pomak ovo je bilo posljednji ovosezonski turnir i uskoro slijedi klupska pauza, a na jesen se veselimo novim natjecanjima i rezultatima – zaključio je trener Pomaka.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0