Nina na Sustipanu priprema glazbeno druženje s publikom s kojom će proslaviti nedavno dobivenu Cesaricu

Nina će svoj velikikoncert na Sustipanu održati 3. kolovoza

Dobitnicu prve “Cesarice”, nagrade publike za hit godine, Ninu Badrić dijeli još manje od mjesec dana od eksluzivnog koncerta na kojemu će zapjevati na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj.


Ninin nastup, koji je zakazan 3. kolovoza na splitskom Sustipanu, bit će idealna prilika da popularna pjevačica na jednom mjestu okupi sve one koji godinama prate njen rad i koji su zaslužni da upravo u njene ruke dođe ova važna nagrada o kojoj odlučuje isključivo publika.

Nina trenutno vlada radijskim eterom širom regije sa svojom aktualnom pjesmom “Vrati me”, ali vrijedno radi na novom singlom i drugim projektima o kojima redovito izvještava svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Ulaznice za Ninin nastup možete kupiti i online, preko sustava Croatia Tickets. Dovoljno je kliknuti na sljedeći LINK, odabrati količinu ulaznica i dodati ih u košaricu. Plaćanje se obavlja karticom, a ulaznice dolaze na email adresu. Dovoljno ih je isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju. Cijena je jednaka cijeni na drugim prodajnim mjestima, bez ikakvih dodatnih provizija.

Osim na Croatia Ticket sustavu, ulaznice su dostupne i u sustavu Eventim.hr, te na sljedećim prodajnim mjestima: Split – caffe bar Cox” (Trstenik), “Moon bar” (Koteks), Kaštel Lukšić: trafika “Snoopy”.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0