NIKAD PUNIJA GRADINA Glazba i četiri tenora svečano otvorili Solinsko kulturno ljeto

U Gradini se jučer uistinu tražilo mjesto više, a unatoč svim naporima, stotine ljudi je odslušalo koncert na nogama.

Gradska glazba “Zvonimir” Solin u srijedu je priredila svečani koncert “GLAZBA & ČETIRI TENORA”, kojim je otvoreno Solinsko kulturno ljeto 2017.


U Gradini se jučer uistinu tražilo mjesto više. Sva sjedeća mjesta popunila su se puno prije koncerta, a odmah nakon toga posjetitelji su se smjestili na obližnje zidine, kamenja, travu, zapravo sve odakle bi mogli dobiti dobar pogled na binu, a i unatoč tome nekoliko stotina posjetitelja koncert je odslušalo na nogama.

Samu manifestaciju otvorio je gradonačelnik grada Solina, Dalibor Ninčević koji se kratko obratio okupljenima nakon čega je i podignuta zastava Solinskog kulturnog ljeta.

Gradskoj glazbi”Zvonimir” na bini su se pridružila i četiri tenora, svaki prvo s jednim solističkim nastupom pa zatim i u kvartetu. Soliste su činili Đani Stipaničev, Marko Škugor, Marko Pecotić i Vladimir Garić.

Posebna gošća koncerta bila je Sara Andrić, mlada solinska flautistica i učenica u Glazbenoj školi “Silvije Bombardelli” Solin poznata po svom sudjelovanju u RTL-ovim “Zvijezdama”.

 
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0