Pogledajte kako nikad izazovnija Lidija Bačić bodri hrvatsku reprezentaciju

Lidija je u Vodicama nastupila je u "oskudnom" izdanju s uskim kratkim hlačama s motivom hrvatskog grba na stražnjem džepu

Lidija Bačić u subotu navečer nastupila je u Vodicama na CMC festivalu s novom pjesmom “Glupacho, moja”. Pitali smo Lidiju hoće li joj netko zamjeriti zbog korištenja glupače u naslovu pjesme.


– Neće, to je slatko, iz ljubavi rečeno. Znate kako mi Dalmatinci iz ljubavi beštimamo, “Glupačo jedna, volim te”, to je to.

Radi se o veseloj, zabavnoj, ljetnoj pjesmi.

– Večeras sam domoljubno obučena; crveno, bijelo, plavo. Volim svoju zemlju. Mislim da smo se pogubili u svim ovim izborima. Ja svojoj zemlji kažem, kakva jesi da jesi, volim te. Tu sam i tu ostajem – objašnjava nam Bačić.

Zanimljivost festivala bila je kada se nakon nastupa Lidije Bačić na pozornici u Vodicama pojavila – druga Lidija Bačić. Zapravo se radilo o Daliboru Petku, voditelju festivala, koji se prerušio u popularnu pjevačicu. Poznatom voditelju očito idu prerušavanja u ljepši spol jer se u tome iskazao u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”.

Lidija je, inače, pažnju plijenila svojim outfitom. Nastupila je u “oskudnom” izdanju s uskim kratkim hlačama s motivom hrvatskog grba na stražnjem džepu. Fotografiju svog nastupa objavila je u nedjelju, uoči utakmice između Hrvatske i Islanda.

Splićanka nije na bolji način mogla podržati vatrene!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0