U utorak navečer, oko 23 sata, na križanju Ulice Domovinskog rata i Ulice Slobode u Splitu dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

Kako nam je javilo nekoliko naših čitatelja, jedno od vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći je taksi vozilo tvrtke Uber. U taksiju su se nalazili strani državljani.

Nastala je materijalna šteta, a nije nam poznato je li u ovoj nesreći itko zatražio liječničku pomoć.

Neslužbeno, automobil marke Mercedes se kretao iz Ulice slobode prema Poljudu, a taksi je skretao od Poljuda ulijevo, u Ulicu Domovinskog rata i tada je došlo do sudara.

Na mjesto događaja je izašla policija.

Zabranjeno skretanje ulijevo

Posjetimo, upravo je prije 7 dana na ovom križanju krenula nova prometna regulacija. Velik broj prometnih nesreća na križanju ulica Domovinskog rata, Hrvatske mornarice i Ulice slobode nagnao je gradske vlasti na reakciju, pa od prije tjedan dana više nije moguće skretanje ulijevo iz Ulice slobode u Ulicu Domovinskog rata. Od jutra su na terenu djelatnici Cestara koji će u potpunosti fizički blokirati krajnji lijevi prometni trak. Preko dva traka moći će se ići ravno, a i krajnjeg desnog skretat će se desno u Ulicu Domovinskog rata.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime