NEUSPJELI POKUŠAJ KRAĐE Provalio u brod i ništa nije ukrao

Pritom je oštetio inventar


Proteklog vikenda na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnijih sigurnosnih događaja, prijavljene su tri teške krađe i krađa:


Od 13. do 15. siječnja u Šibeniku, nepoznati počinitelj je 66-godišnjaku provalio u brod ništa ne otuđivši, ali je pritom oštetio inventar. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

U noći 15. siječnja u Šibeniku, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije udruge iz Šibenika i otuđio tehničku opremu. Materijalna šteta je procijenjena na preko deset tisuća kuna.

U noći 16. i 17. siječnja u Šibeniku, nepoznati počinitelj je provalio u vozilo javne tvrtke i otuđio gorivo. Materijalna šteta je procijenjena na oko tisuću kuna.

U popodnevnim satima 15. siječnja u Bilicama, nepoznati počinitelj je otuđio tehničku opremu lovačke udruge s područja Šibenika vrijednosti preko tisuću kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska stvari.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime