Najgledanije hit komedije ovog ljeta u solinskoj Gradini: Urnebesna komedija “Bosanac na odmoru”

Nakon rasprodanih dvorana u cijeloj regiji jedna od najpopularnijih komedija koja nam dolazi iz BIH ovog ljeta na pozornici solinske Gradine

Smijati se muci u inat popularno je u našem narodu i način kako preživljavamo teške i ponekad nemoguće trenutke. Upravo je to bit ove komedije mentaliteta Bosanac na odmoru.  Na beskrajno duhovit način ispričana je  priča o odmoru  Bosanca koji se kroz prizmu supruga i oca pretvara u svoju suprotnost umor, znoj i patnju.   Komični konflikti supružnika zbog suvišnih krpica, različitih interesa, trošenja novca izaziva salve smijeha kod gledatelja. Suprug,otac štedi svaki dinar-kunu,na odmoru se osjeća kao na bauštelu, gunđa, komedija progovara o ovisnostima čak i na plaži-ovisnost o mobitelu, društvenim mrežama. Nema istinskog odmora i diskonektiranja od svega i svakog. Izgubi se bosanski rahatluk i sposobnost uživanja u čistom besposličarenju, višesatnom besciljnom „kahvelenisanju“.


Predstava je samo u Splitu na sceni Komedije u Lori igrala 6 puta pred prepunom dvoranom gdje je glavni protagonista izlazio na bis više puta na oduševljenje publike.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti putem sustava CROATIA TICKETS  i u TC JOKER SPLIT  ( Joker – kod info pulta od 10 – 12 i 18 – 20 sati) a rezervacije se mogu napraviti i slanjem poruke na facebook stranicu  ili na  mobitel 095 527 1852. Broj ulaznica je ograničen.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0