Mujan iz Krškog: “Prvi cilj mi je s klubom ostati u ligi”

Krško danas igra s Koperom, a Mujan je u zadnje dvije utamice zabio ključna dva zgoditka za odmak iz zone ispadanja

Iz omladinske škole Bijelih izlazio je kao jedan od najnadarenijih igrača, a za njega je postojao i jak interes velikih rivala iz Zagreba. Međutim, prva ozljeda ramena, prečka protiv Dile Gori, pa druga ozljeda, pomalo su usporile njegov put, ali Tonći Mujan se nije predao i odlučio je promijeniti sredinu i krenuti iznova. Sada je igrač slovenskog Krškog i od svog dolaska u taj grad poznat po nuklearnoj elektrani, postigao je 3 gola, od kojih su svi bili ključni za pobjede ekipe Krškog. U posljednje dvije utakmice postigao je dva ključna gola, pa slobodno možemo kazati kako elektrana radi na nuklearni, a klub na Mujanov pogon.


Za naš portal iznio je dojmove nakon odlaska u Krško, ali i planove u budućnosti s ovim klubom.

– Deset dana prije kraja prijelaznog roka saznao sam da se na mene ne računa u Hajduku, tj. da ne idem na pripreme, i bilo je nužno promijeniti sredinu za napraviti iskorak u karijeri. Najveći interes došao je iz Krškog. Po njihovom interesu vidio sam da je to klub gdje ću igrati, a meni je trebao kontinuitet. U ekipi me dočekao i Filip Dangubić, kojeg sam poznavao od ranije iz mlađih kategorija reprezentacije i pomogao mi je puno u prilagodbi. Slovenija je OK, nije Split, ali ja sam taj put odabrao i toga se treba držati. – kazao nam je Tonći.

https://www.youtube.com/watch?v=3B8MDW2AqLw

Tonći je zabio u zadnje dvije utakmice protiv Celja i Radomlja, a njegovi golovi su bili ključni da se ekipa pobjedama odmakne iz zone ispadanja iz lige. Danas ekipa igra protiv Kopera, s kojim je i Hajduk igrao prošle godine u kvalifikacijama za Europsku ligu.

– Svi smo zadovoljni što smo se makli s te devete pozicije koja vodi u doigravanje za ostanak u ligi. Ispalo je stvarno dobro. Jedan period smo upali u seriju loših rezultata, a sad smo 4 kola bez poraza i ove dvije pobjede su nas izvukle. – rekao nam je Mujan.


Pitali smo ga da nam kaže i planove u daljnjoj karijeri i kojim putem želi da se razvija.– Za sada sam samo koncentriran na to da s Krško ostanem u ligi. Za dalje ćemo vidjeti. Volio bi ostati ovdje bar još 6 mjeseci zbog kontinuiteta igara, koji ovdje imam. Ako se pojavi neka dobra opcija, nikad ne znaš. Vidjet ćemo sve, kako kažem prvi cilj mi je s klubom ostati u ligi. – zaključio je Mujan.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0