Mostar 15-minutnim vatrometom obilježio kinesku Novu godinu

[VIDEO] Mostar je jedan od gradova koji se pridružio obilježavanju kineske Nove godine

Spektakularnim vatrometom koji je trajao više od 15 minuta u Mostaru je svečano obilježena kineska Nova godina. Naime, mnogobrojni Mostarci ostali su iznenađeni kada je nebo iznad Grada na Neretvi oko 18.30 sati prošarao spektakularan vatromet kakav odavno nije viđen.


Bljesak.info doznao je da se radi o obilježavanju kineske Nove godine, a Mostar je jedan od gradova koji se pridružio obilježavanju na spektakularan način.

Povodom obilježavanja kineske Nove godine poslanica Narodne Republike Kine u Bosni i Hercegovini Nj. E. gđa Chen Bo u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru organizira nastup ”Sretna Kineska nova godina” u izvođenju Pekinške plesne akademije i to s počekom u 19 sati, čemu je prethodio odličan vatromet, piše Bljesak.info

Inače, nova 2018. godina prema Kinezima bit će godina psa, jedanaeste po redu životinje u kineskom horoskopu. Kinezi vjeruju da dolazak psa u kuću simbolizira dolazak sreće pa stoga vjeruju i da će godina psa donijeti puno toga dobroga. Godina psa bit će dobro vrijeme za neke važne promjene stila života, preseljenje ili promjenu posla, kaže kineski horoskop.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0