MORE ODNIJELO DVA ŽIVOTA Smrtni slučajevi na Visu i u Tisnom

Dva nesretna slučaja dogodila su se prethodne noći

Noćas oko 23 sata na otoku Visu dogodila se nesreća u kojoj je smrtno stradao muškarac (1962. godište). Doznajemo da se nesreća dogodila tako je skupina ljudi boravila na brodici na moru, a onda su se oko 23 sata približili usidrenom brodu uz obalu.


Muškarac (1962.) je krenuo prijeći na usidreni brod, no tada je upao u more. Na brodu su odmah primijetili događaj i uočili da se muškarac, koji je upao u more, ne miče. Hitno su ga izvukli na obližnju obalu. Liječnik je pokušao reanimaciju, no bezuspješno.

Događaj su nam potvrdili u splitskoj policiji:

– Nesreća se dogodila malo prije 23 sata u uvali Veli Budihovac na otoku Visu. Muškarac (1962. godište) upao je u more, nakon čega nije davao znakove života. Na obali su ga bezuspješno pokušali reanimirati. Radi se o hrvatskom državljaninu.

Policija nije pronašla tragove koji bi upućivali na postojanja kaznenog djela – kazala nam je glasnogovornica splitske policije.

Neslužbeno doznajemo da je stradali muškarac iz Splita, a informaciju nam nisu mogli potvrditi u splitskoj policiji.


U moru kod Tisnog pronađen mrtav mladi stranac

Policijska uprava šibensko-kninska izvijestila je da je u subotu ujutro u moru u Tisnom pronađeno tijelo mrtvog muškarca. Dojava je stigla oko 8:30, nakon čega su na teren izišli Hitna pomoć i mrtvozornik.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se stranom državljaninu mlađe životne dobi. Policija obavlja očevid.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0