Mladić koji je napao Mamića prijavljen za naročito drsko i neprimjereno ponašanje

Mamićev napadač je priveden na Prekršajni sud

Zdravko Mamić sinoć je napadnut oko 23:30 sati na rivi u Bolu, a nad 22-godišnjim napadačem na Dinamovog savjetnika policija je provela kriminalističko istraživanje.


Mamić je za Sportske novosti izjavio kako je na Brač došao proslaviti rođendan brata Stojka Mamića, kod kuma Ivana Ivančića Bose. Kazao je da je u trentuku dok je šetao rivom u Bolu, nedaleko od mjesta gdje je vezao jahtu, udaren šakom u glavu i pao u more. Mamić nakon napada nije zatražio liječničku pomoć.

S obzirom na to da su se pojavile dvije verzije priče oko zadržavanja i uhićenja mladića provjerili smo u splitskoj policiji točnu verziju. U prvoj verziji priče, mladića je uhvatio Bosin konobar(lokalni HDZ-ovac) te zajedno s Mamićevim ljudima “vratio” za udaranje vladara domaćeg nogometa. Međutim, u policiji su nam kazali kako nemaju zaprimljenu prijavu od druge strane te da mladić nije prijavio ozljede ili napad. Druga verzija kaže da je uhićen od strane policijskih službenika sat i pol nakon napada te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te mu izrečena zaštitna mjera približavanja Mamiću na udaljenost manju od 20 metara.

22-godišnjak je priveden na Prekršajni sud, zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Drugim riječima, 22-godišnjaka su prijavili zbog naročito drskog i nepristojnog načina ponašanja na javnom mjestu, a sudac mu može izreći sudac mu može izreči novčanu kaznu u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 350 DEM ili kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/torcida.hr/videos/1300326280016019/” bottom=”30″]

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/PodrskaHerojima/videos/473645709642093/” bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0