Mlada hrvatska pjevačica Sara Andrić gostovala u Crnoj Gori

Sinoć je u Podgorici održan prijem povodom svečanosti proslave Dana državnosti Republike Hrvatske

Sinoć je u Podgorici održan prijem povodom svečanosti proslave Dana državnosti Republike Hrvatske. Ovo je 26. obljetnica od obnove hrvatske neovisnosti.


Na samom početku, veleposlanik Republike Hrvatske Veselko Grubišić je izrazio zahvalnost na gostoprimstvu i ljubaznosti crnogorskim institucijama i svim ljudima s kojima se imao prilike susreti od svog dolaska u Crnu Goru.

Veleposlanik Grubišić je istaknuo da će zasigurno raditi na što boljim odnosima Republike Hrvatske i Crne Gore.

Nakon veleposlanikova govora, mlada hrvatska glazbena nada Sara Andrić otpjevala je pjesmu “Dajem ti srce zemljo moja” što je ovu večer učinilo posebnom.

Sara je za vrijeme showa Zvijezde koji su pratili i u Crnoj Gori primjećena od strane organizatora koji su je pozvali da svojim glasom uveliča ovu proslavu. Mlada pjevačica bila je počašćena pozivom, a vrijeme u Crnoj Gori iskoristila je i kao odmor od školskih i televizijskih obveza i za posjet svojim dugogodišnjim prijateljima, crnogorskim pjevačkim nadama kao što je Jovan Aleksić, koji je imao promociju svoje pjesme u isto vrijeme.

– Podgoricu jako volim a Crnogorci su iznimno drag,muzikalan i topao narod tako da me ovo gostovanje baš razveselilo – rekla je Sara.


Među brojnim uzvanicama sinoćnjem prijemu su nazočili i predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, ministrica u Vladi Crne Gore Marija Vučinović , poslanik u Skupštini Crne gore Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatskog nacionalnog vijeća Zvonimir Deković, potpredsjednik Općine Tivat Ilija Janović, predstavnici hrvatskih udruga u Crnoj Gori, predstavnici crnogorskog i inozemnog diplomatskog kora, predstavnici vjerskih institucija, kao i brojni prijatelji hrvatske zajednice.Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0