Mjesni Odbor iznenadio novim zvukom: “Rose”, savršena ljetna pjesma koju će izvesti na Splitskom festivalu

Nakon četiri godine, Mjesni Odbor se vraća na Splitski festival

Šoltanski bend Mjesni Odbor ima novu pjesmu “Rose”. Drugi je to najavni singl trećeg albuma Mjesnog Odbora “The dark side of bevanda”. Pjesmu će izvesti na 57. izdanju Splitskog festivala na Prokurativama.


Siniša Garbin, pjevač i frontmen Mjesnog odbora, za naše čitatelje pojasnio je tematiku njihove nove pjesme:

Pjesma se zove “Rose” i tiče se svega onoga što nas opušta; o ljetu, o godišnjem odmoru, i drugoj najzastupljenijoj temi Mjesnog odbora, a to je vino. Prva je još uvijek aktualna, propale ljubavi.

Ovo je drugi put da smo na Splitskom festivalu. 2013. godine nastupali smo s “Natalijom”. Vraćamo se četiri godine poslije i radujemo se nastupu na Prokurativama. Splitski festival je naš najstariji i najznačajniji glazbeni festival i lijepo je sudjelovati na njemu.

Što se tiče glazbenog zvuka pjesme, radi se o prepoznatljivom našem stilu rock – reggae, iako je laganija i nije baš identična zvuku na kojega je publika navikla. Planiramo izbaciti spot za ovu pjesmu i bit će gotov do kraja srpnja. Do sada smo snimali spotove samo za brže stvari, a ova je prava dalmatinska – fjakasta!


Pitali smo Sinišu hoće li ljeto biti radno za Mjesni Odbor?

– Svi zasad dogovoreni nastupi su na otocima. A sve detalje možete vidjeti na stranici Mjesnog odbora.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0