Mirna Maras nakon rođenja kćerkice u novom spotu Marka Škugora

Šibenski pjevač Marko Škugor za Splitski festival je pripremio baladu "Ka' dica"

Šibenski pjevač Marko Škugor za Splitski festival je pripremio baladu “Ka’ dica”. U videospotu glumi televizijska voditeljica i pjevačica Mirna Maras, kojoj je ovo prvo pojavljivanje pred kamerom nakon poroda.


Glazbu pjesme “Ka’ dica” potpisuje Pero Kozomara, tekst Branko Slivar i Lući Tukić, a aranžman Leo Škaro. Režiju i fotografiju video spota potpisuje redatelj Igor Goić.

Došao je i taj dan – dan kad će pjesma “Ka’ dica” napokon zaploviti radijskim i televizijskim eterom! Pjesma je to koju sam dugo tražio, tako da kada mi je “meštar od dalmatinske pisme” Pero Kozomara poslao demo snimku na mail, odmah sam rekao to je to! To je pjesma koja će me predstaviti u najboljem svjetlu na Splitskom festivalu te zapravo nastaviti i nadograditi priču novog albuma koju su započele “Samo ti si” (pobjednička pjesma Šansone u Šibeniku), “Samo s tobom sam upoznao ljubav” (duet s legendarnim Oliverom) i “Uvik ću te svojom zvati”. Hvala Peri na bajkovitoj glazbi, Branku i Lući na prekrasnom tekstu, Mirni na fenomenalno odrađenoj ulozi te Igoru i cijeloj njegovoj na nevjerojatnom spotu – rekao je uzbuđeni Marko Škugor.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0