Masterclass akrobatike i break dance-a sa španjolskim plesačem DanyzoOm u Splitu

Cijena radionice je 150 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna

Splitski izvedbeni kolektiv ROOM 100 poziva vas na masterclass akrobatike i break dance-a sa  poznatim španjolskim plesačem DanyzoO, 25. lipnja od 19:00 do 22:00 u HALI 100!


DanyzoO svoju izvedbenu karijeru započeo je kao bboy i svijet bboyinga, tj. break dance-a, obilježio je uvodeći nove i inovativne pokrete fokusirane na fleksibilnosti i balansima. 2007. godine odlučujuće proširiti svoj plesni vokabular i upisuje Centro Andaluz de Danza gdje pohađa suvremeni ples i balet. Nakon toga otkriva i suvremeni cirkus što rezultira da se njegov već inovativni stil dodatno proširuje i danas predstavlja jedinstveni spoj suvremenog plesa, baleta, bboyinga i različitih balansa (handstands, airchair…) što je prepoznato i na ovogodišnjem Festival Mondial Du Cirque de Demain gdje je osvojio trofej Alexandra Bouglione.

– Masterclass je koncipiran tako da prolazimo kroz tehničku stranu izvedbe akrobatskih i plesnih elemenata te otkrivamo načine na koji ih možemo povezivati i obogatiti vlastiti vokabular pokreta. – kažu iz izvedbenog kolektiva ROOM 100.

Cijena radionice je 150 kuna, rezervacija mjesta unaprijed je obavezna (na mail antonia.kuzmanic@gmail.com)  jer je broj polaznika ograničen!

Edukacijski programi u HALI 100 realiziraju se uz financijsku potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Splitsko-dalmatinske županije. Rad ROOM 100 u 2017. godini podržava Zaklada Kultura nova.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0