Marijana Puljak: Batarelo za poraz opravdanje traži u teorijama zavjere, umjesto da pogleda sebe u ogledalo!

"Loš rezultat SDP-a na izborima posljedica je njihovog lošeg rada u gradu Splitu, odnosno zbog katastrofalnog gradonačelnika" - kazala nam je Puljak

Aida Batarelo (SDP) u jutrošnjem intervjuu za Dalmacija Danas izjavila je da sumnja da je lošim izbornim rezultatima SDP-a u Splitu kumovao, među ostalim, inženjering unutar same stranke. Pri tom je mislila na podršku koju je SDP-ov kandidat za dožupana, Damir Krstinić, neizravno na svome Facebooku dao Marijani Puljak, kandidatkinji stranke Pametno, i to nekoliko dana prije izbora.


Među redovima se dalo iščitati da Batarelo sumnja da je dio splitskog SDP-a podržao Marijanu Puljak, a da je pritom stranka Pametno odustala od svog kandidata za župana. Batarelo je također izrazila mišljenje da bi se splitski HDZ i stranka Pametno mogli dogovoriti oko većine u Gradskom vijeću.

Za komentar smo upitali čelnicu stranke Pametno i ponovno izabranu gradsku vijećnicu, Marijanu Puljak.

– Radi se o spinovima od strane gospođe Batarelo. Nikakvih dogovora s HDZ-om nema! Ovako loše rezultat SDP-a trebala bi tražiti unutar vlastite stranke u Splitu, ali i na nacionalnoj razini. Loš rezultat posljedica je njihovog lošeg rada u gradu Splitu, odnosno zbog katastrofalnog gradonačelnika.

Gospođa Batarelo je Baldasara godinama svesrdno podržavala. Što se mene tiče, dobila je i predobar rezultat s obzirom na tu činjenicu. Naravno da sada traži opravdanje u teorijama zavjere, nego da pogleda sebe u ogledalo!

Zašto Pametno nije imalo kandidata za župana?


– Bila je ideja tražiti prikladnu osobu za župana. Ipak, s obzirom na pokazatelje koje smo tada imali, sve smo snage koncentrirali na Split. U Županiji nam je bio cilj ući sa svojim predstavnicima u Skupštinu i to smo ostvarili.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0