Legendarni Portugalac Luis Figo uživa na Kornatima: “Život me mazi”

Osim Kornata posjetio je i Lastovo i Hvar

Slavni umirovljeni portugalski nogometaš Luis Figo ovih dana uživa na odmoru u Hrvatskoj, a okupao se i u našem arhipelagu čime se pohvalio na Instagramu. Izgleda da ga je čistoća mora i ljepota našeg Nacionalnog parka Kornati posebno dojmila, prenosi ŠibenikIN.


https://www.instagram.com/p/BXa6KCdhKkp/?taken-by=luis__figo

https://www.instagram.com/p/BXakYI9h-8K/?taken-by=luis__figo

Luis Figo igrao je kao veznjak za Sporting CP, Barcelona, Real Madrid i Inter Milano, a karijera mu je trajala preko 20 godina. Oproštajnu utakmicu odigrao je 31. svibnja 2009. godine. Odigrao je 127 utakmica za Portugalsku izabranu vrstu, broj koji ga čini igračem sa najviše nastupa za Portugal. Figo je 2000. proglašen Europskim nogometašem godine, a godinu kasnije za najboljeg igrača svijeta po izboru FIFA. Ušao je i u društvo odabranih koji spadaju među 100 najboljih nogometaša ikad.

https://www.instagram.com/p/BXXUAPhh5yM/?taken-by=luis__figo

https://www.instagram.com/p/BXQxUZYhAuW/?taken-by=luis__figo

Figo je uz fotografije s Jadrana kratko napisao ‘Život me mazi’ pa izgleda da itekako uživa. Osim Kornata posjetio je i Lastovo i Hvar pa su njegove fotografije uistinu odlična reklama za Hrvatsku.

Osim Figa u Hrvatskoj je ovih dana i Alejandro Papu Gomez  s obitelji, a 29-godišnji Argentinac koji igra za talijansku Atalantu odmarao se u Dubrovniku koji ga je oduševio svojom ljepotom, prenosi ŠibenikIN.https://www.instagram.com/p/BXZzKKWj938/?taken-by=papugomez_official

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0