Kvizovi u Macoli, Pragu i diljem Hrvatske, a sada nogometni turnir

Nakon svih velikih poduhvata, Nogometne ikone organiziraju nogometni turnir

Poznavati ljude koji vam svakodnevno svojim objavama uljepšaju dan je privilegija u životu. Tako je i nama koji poznaju administratore najpopularnije Facebook stranice o nogometu Nogometne ikone. Ova ekipa svakodnevno ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu uveseljava preko 80 tisuća ljudi, a na njihove objave na Facebook-u i Instagramu prate i brojni poznati nogometaši i sportaši.


Ova ekipa iz Sućurca i Splita je i organizator najpoznatijeg pub kviza u Hrvata, koji sada već prelazi granice Lijepe naše. Nakon održavanja kviza u gradovima i selima diljem Hrvatske, kviz se održao i u “Betlehemu hajdučkog puka”, pivnici Flek u Pragu, ali i gradovima i mjestima diljem Hercegovine. Sagledajmo sve poduhvate ove ekipe i onda se zapitajmo što je za njih organizirati turnir na male branke. Odgovor bi bio priprost i zdravoseljački – k…. od ovce.

Znači od 12. lipnja “3na3” u Sućurcu pokraj policijske postaje. Prijave traju do 8.lipnja, a izvlačenje parova je u CB Arena 9. lipnja. Organizatori su se pobrinuli i za bogate nagrade, pa prvo mjesto iznosi 7 000 kn, drugo 4 000, treće 2 000 i četvrto 1 000 kn. Najbolji igrač i strijelac će biti nagrađeni s 500 kn i bonom za večeru. Spomenimo kako ukupan iznos vaučera za klađenje u Germaniji za prve četiri ekipe i najboljeg igrača i strijelca iznose 1 300 kn. Međutim tko može više otkriti o samom turniru od samih organizatora, pa su nam otkrili sve detalje o ovom turniru.

– Nakon velikih uspjeha koje smo postigli organizacijom Kviza “Nogometne Ikone”, otvaranjem istoimene udruge odlučili smo se okušati u nekim novim projektima, naravno vezanim za nogomet. Ovog ljeta nema ni Svjetskog prvenstva ni Eura, a ljeto bez nogometa nije ljeto. Tako smo došli na ideju organizacije malonogometnog “cage” turnira na koju su nas mnogi naši fanovi već ranije nagovarali. Za domaćinstvo smo izabrali Kaštel Sućurac jer je polovica Ikona odavde. Sućurac se nekada mogao pohvaliti jednim od najjačih malonogometnih turnira na ovom području, a kojeg iz nama nepoznatih razloga zadnjih godina više nema. Očekujemo pravi nogometni spektakl s velikim brojem ekipa, a u suradnji s našim partnerima koji su pomogli da pokrenemo ovaj projekt i kojima ovom prilikom zahvaljujemo, osigurali smo i bogate nagrade. Najbolje ekipe bit će nagrađene bogatim novčanim nagradama, peharima i medaljama te vaučerima Germania kladionice. Na kraju, ono što je najbitnije u cijeloj priči je da nastavimo s poticanjem nogometnog romantizma i da se svi zajedno dobro zabavimo uz najvažniju sporednu stvar na svijetu. Naravno, ni onih pravih istinskih Ikona hrvatskog nogometa na turniru neće nedostajati, ali imena ćemo još uvijek zadržati u tajnosti. – kazao nam je Ivan Milković jedan od organizatora turnira i administratora popularne Facebook stranice Nogometne ikone.

Kako se prijaviti na turnir i kolike su kotizacije otkrio nam je Ante Parčina, organizator turnira i potpredsjednik udruge Nogometne ikone.

– Na turnir se možete prijaviti najkasnije do 8. lipnja u inbox stranice “Nogometne Ikone” ili na broj mobitela 095 750 9580 (SMS, WhatsApp, Viber). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno šest igrača, a kotizacija za sudjelovanje iznosi 300 kuna. Izvlačenje će biti održano dan kasnije u C.B. Arena pokraj samog mjesta odigravanja turnira. – otkrio nam je Parčina.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0