KRENI PISMO Klapa Contra na Peristilu oduševila domaće i turiste tradicionalnom klapskom glazbom

I turisti su pokušali 'uhvatiti' koju riječ i zapjevati zajedno s klapom

Sinoćnja vruća srpanjska večer na splitskom Peristilu bila je rezervirana za klapu Contra. U predivnom ambijentu s dobro raspoloženom publikom ništa nije moglo poći po krivu. Izgledalo je kao da su turisti u klapskoj pismi uživali i više od ‘naših’ ljudi jer su pokušali ‘uhvatiti’ pokoju riječ, a oni odvažniji su i utiho zapjevali.


“I’m here in beautiful Split, Croatia with their traditional music”, a za one slabijeg engleskog “Nalazim se u predivnom Splitu u Hrvatskoj slušajući njihovu tradicionalnu glazbu”, izjavila je jedna turistkinja dok je snimala video zapise koji su do sada zasigurno već na nekoj od društvenih mreža kao povod hvalisanja svojim prijateljima.

Podsjetimo kako je ovo već četvrta godina za redom u kojoj se održavaju klapske večeri na Peristilu kao uvertira Splitskom festivalu.

Ovogodišnje izdanje Splitskog festivala započinje koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija, u četvrtak 6. srpnja, a nastavlja se u petak glazbenom manifestacijom “Cesarica” te se u subotu 8. srpnja očekuje tradicionalna završnica 57. festivala zabavne glazbe Split.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0