Kotromanović odgovorio HDZ-ovcu koji želi u Trogiru ‘otkinit glavu jugoslavenskoj zmiji’

Lučin nije očekivao da će njegova objava dobiti takav publicitet.

HDZ-ovac Stjepan Lučin javno se ispričao osobama koje je njegova fotografija osoba koje drže lijes na kojem je računalno namontiran znak SDP-a te lica SDP-ovaca Ante Kotromanovića, Zorana Milanovića, Ranka Ostojića i Borisa Lalovca, piše Večernji.hr.


Uz tu fotografiju Lučin je još poručio: ‘Sad ćemo joj još u Trogiru glavu otkinit, da crkne do kraja’. Na fotografiji je pisalo i ‘Krepala je zmija jugoslavenska’.

Dakle, fotografija sa integriranim tekstom je samo prenesena sa FB grupe Hrvatska Politička Desnica, a komentar koji je dodan jest figurativan i metaforički, a uz to ima i emoticone na kraju, što govori o tonu istog. Ukoliko je nekoga ovakva objava povrijedila, ovim se želim ispričati, a istodobno i ponoviti da rečena objava nema nikakve veze sa stvarnim životom, stavovima koje zastupam ili političkom opcijom kojoj pripadam, ali činjenica jest da se dogodila, u nezgodnom vremenu, te da je stavljena u negativan kontekst.

Poštujem sve osobe različite političke orijentacije. Poštujem sve građane Trogira, i u ovom trenutku želim sve najbolje za rodni grad. Nemam ništa protiv članova SDP-a i njihove koalicije. Želim da svi građani Trogira daju svoj doprinos boljitku ovog grada – poručio je Lučin koji nije očekivao da će njegova objava dobiti veliki publicitet javlja Večernji.hr.

Na njegovu ‘šalu’ reagirao je Kotromanović. Ja nikada nisam bio član partije, a niti oficir JNA. Za obranu ‘jedne Hrvatske’ prijavio sam se još krajem 1990. godine – poručio je Kotromanović i dodao da je prošao sva ratišta te sudjelovao u 50 diverzantskih akcija. – A tebe Hrvatino, ja jugoslavenska zmija podsjećam da u tvojim redovima ima na desetke tisuća komunista, kosovaca, udbaša… Oni su bili i sada su ministri, župani, gradonačelnici, zastupnici i živi bili još 100 godina. Nadam se da te glave nećeš sjeći i da će biti pošteđene u tvojoj ‘jedinoj Hrvatskoj’ – stoji u objavi Kotromanovića.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0