Nakon što je u četvrtak odigran prvi dvoboj osmine finala balotaškog turnira ‘Sućidar open 2020‘, u trojkama,  u ponedjeljak je odigran i drugi dvoboj.

Tako je u sat i pol, na otvorenom boćalištu u Krležinoj ulici momčad Vlastelica s 2 –0 pobijedila ekipu HrvojeVisoka.

Za ekipu Vlastelice igrali su R.T., zatim Tomislav Vlastelica  i Ante Lovrić.

Oni su bili uvjerljivi kontra ekipe Hrvoje – Visoka, u sastavu Ivo Ćurić, Stipe Andrijanić i Hrvoje Bakota.

– Uvjerili ste se sami, dobar dio dana je padala kiša, i očekivali smo da će ranije prestati padati. A onda, kad je prestala, okrenulo je na buru, i izuzetno je zahladilo. Uvjeti za igru zbog hladnoće nisu bili idealni, ali hladno je bilo za obje ekipe. Vlastelica je zasluženo slavila  nad ekipom Hrvoje s Visoke. Kako bilo, turnir uspješno ide dalje – kazao nam je Martin Plazibat, organizator ovog natjecanja.

Zadovoljan je bio i Miljenko Modrić Miki, predsjednik Gradskog kotara Sućidar.Foto: Dominik Tomašević

– Nema bolje stvari nego nakon odličnog ručka doći i uživati, ovdje na boćalištu. I ja sam uživao, iako je malo bilo hladno, ali Bože moj, pa jesen je, zar ne? – s osmijehom će Miljenko Modrić. S njegovim stavom se nije teško složiti, zar ne?

Večeras se igra treći dvoboj osmine finala,  Caffe bar Romana Zagora, s početkom u 17,30. Ovdje se očekuje prava balotaška fešta.

Inače, kako iz objektivnih razloga nismo mogli imati sve svježe fotografije za ovaj susret (Vlastelica – Hrvoje), u fotogaleriji koristili smo arhivske.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime