KONCERT NA SUSTIPANU Nina Badrić: Jedva čekam nastupiti pred splitskom publikom

Na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, splitskom Sustipanu, 3. kolovoza koncert će održati Nina Badrić

Bliži se dan kada će Nina Badrić održati svoj samostalni koncert u Splitu, a koji je najavljen 3. kolovoza s početkom u 21 sat. Splitski koncert je jedan u nizu koncerata na kojima poznata pjevačica obilježava 20 godina svoje karijere te na kojem želi okupiti sve one romantične duše koje su pratile njen dugogodišnji rad, ali i one koju su je tek zavoljeli. Na koncertu će izvesti svoje hitove kao što su “Dani i godine”, “Vrati me”, “Dat će nam Bog” te mnoge druge.


– Publika je mene oduvijek svrstavala u red glazbenika koji su vokalisti, kojima oni vjeruju, tako da ne mogu reći da pripremam nekakav vizualni spektakl. No ono što mogu garantirati je jako puno pozitivne energije, sjajan bend i odličnu atmosferu. Raduje me činjenica da je velik broj Splićana već kupio svoju ulaznicu i broji dane do našeg susreta – izjavila je Nina pred nadolazeći koncert.

Ulaznice se u pretprodaju mogu kupiti u sustavu Eventim.hr, Croatia-tickets.com te na sljedećim prodajnim mjestima: u Splitu – caffe bar ‘Cox’ (Trstenik), ‘Moon bar’ (Koteks), Kaštel Lukšić: trafika ‘Snoopy’. Cijena ulaznice je 130 kuna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0