UVERTIRA SPLITSKOM FESTIVALU: Klapa Contra u srijedu navečer sprema glazbenu poslasticu na Peristilu

Već četvrtu godinu za redom održavaju se klapske večeri na Peristilu kao uvertira Splitskom festivalu

Kao uvertira u Splitski festival, već četvrtu godinu za redom održavaju se klapske večeri na Peristilu.


Ovogodišnji uvod u trodnevnu manifestaciju 57. Splitskog festivala koji započinje 6. srpnja, otvorit će klapa Contra koncertom na splitskom Peristilu.

Mislav Biočina, član spomenute klape, u razgovoru za Dalmaciju Danas kazao je da nakon 130 odrađenih nastupa u protekle 3 godine, jedva čekaju prvi veći  koncert kao što je ovaj sutrašnji.

– Iznimno se veselimo koncertu i ugodnom ambijentu na Peristilu. Nadamo se da će se ljudi odazvati u što većem broju i da ćemo svi zajedno uživati u lijepoj ljetnoj večeri – kazao je Biočina.

Klapa Contra sutrašnji će koncert održati u jednom dahu, što znači da neće imati specijalne goste. Samo “klapska pisma” sat i pol vremena.


Klapske večeri i ove su godine otvorenog tipa, što znači da je ulaz besplatan, a ugodna atmosfera zagarantirana.

Podsjetimo još da ovogodišnje izdanje Splitskog festivala započinje koncertom Zlatana Stipišića Gibonnija, u četvrtak 6. srpnja.Drugi dan, točnije u petak 7. srpnja, jedna od najvećih glazbenih manifestacija Hrvatske rezervirana je za dodjelu nagrade za hit godine, „Cesarica“. Riječ je o priznanju kojim publika glasovanjem izabire najpopularniju i najuspješniju pjesmu objavljenu u izbornoj godini.

Završnica 57. festivala zabavne glazbe Split održat će se u subotu, 8. srpnja, kada će uživo biti predstavljene nove festivalske pjesme 2017. godine.

v

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0