Klapa Cambi Split i Zorica Kondža stižu u Trogir: Najavljen koncert u Kuli Kamerlengo

Koncert u Trogiru prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje "klapske pisme"

Klapa Cambi Split ovoga ljeta stiže u Trogir, gdje će održati koncert u kuli Kamerlengo, 07. kolovoza, s početkom u 21 sat. Članovi klape kvalitetom izvedbe izvornih i obrađenih pjesama te autorskim hit pjesmama oduševljavaju brojnu publiku gdje god se pojave. Međutim to nije sve… na koncert su kao gošću pozvali legendarnu Zoricu Kondžu, splitsku divu jedinstvenog glasa.


Ponajbolja klapa Hrvatske Klapa Cambi Split i Zorica Kondža ujedinit će snage na pozornici najljepše kule diljem Dalmacije, naravno, nezaobilazne destinacije svih posjetitelja Trogira, Kule Kamerlengo.

Svi poštovatelji klape Cambi Split & Zorice Kondže, na predstojećem će koncertu uz već poznate hitove i obrade “Ultima Partenca”, “Zar Više Nema Nas”, “Nocturno”, “Rijeka Snova”, “Tebe Je Lako Voljeti” imati priliku čuti i aktualne hitove sa njihovog zadnjeg albuma “Trnje i Svila”. “Zapuvala je bura”, “Jidra Mog Vapora”, “Prićaj Mi Dalmaciju”.

Koncert u Trogiru prava je glazbena poslastica za sve ljubitelje “klapske pisme”, a odlična produkcija i posebnost ambijenta kule Kamerlengo dodatni su razlog da ovaj koncert nipošto ne propustite! Koncert producira Tomislav Kašljević, a pokrovitelji koncerta su Grad Trogir i TZ Trogir.

Ulaznice za koncert Klape Cambi Split & Zorice Kondže prodaju se 7.kolovoza u kuli Kamerlengo po cijeni od 120 kuna, a mogu se već kupiti u sustavu Eventim.hr. Uz mrežu Eventima, ulaznice će se moći kupiti i u mreži Croatia Ticketsa, u uredu TZ Trogir i na dan koncerta, na ulazu u kulu Kamerlengo.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0