KILOMETARSKA KOLONA DO SOLINA Zbog radova kod ex Mercatora gužve u prometu od izlaza iz Splita prema Solinu

Radovi će trajati godinu dana

Prošle srijede počeli su radovi na rekonstrukciji državne ceste D8 u Solinu denivelacijom raskrižja državne ceste D8 i Ulice Antuna Gustava Matoša (županijske ceste Ž6270).


Početak radova uslijedio je nakon nedavnog potpisivanja sporazuma između Grada Solina i Hrvatskih cesta. Njime su se Hrvatske ceste obvezale, usporedno s izgradnjom nadvožnjaka kod Salona Mall-a (ex Mercator), odmah naručiti prometni elaborat, osigurati u svom proračunu sredstva za projektnu dokumentaciju, ishoditi potrebne dozvole te pokrenuti javnu nabavu za izvođenje radova na pristupnim rampama.

Kako je i očekivano, radovi na cesti prouzrokovali su veće gužve iz smjera Splita prema Solinu. Prema videozapisu kojeg nam je poslao čitatelj vidljivo je da se kilometarska kolona proteže sve od ex Mercatora pa do ulaza u Split ko trgovačkog centra Mall of Split, a kako nam čitatelji javljaju gužva se nastavlja kroz Ulicu Zbora narodne garde.

Radovi na nadvožnjaku i pristupnim rampama trajat će godinu dana, a građane se moli za strpljenje do kraja izvođenja radova.

VEZANI ČLANCI>> NEMA VIŠE SEMAFORA I PJEŠAČKOG KOD EX MERCATORA “Građani će se morati strpjeti, radovi će trajati godinu dana”

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0