Katarina Ujdur: Milan se ne želi sučeliti sa mnom bez svog mentora Jambe

Katarina Ujdur je prozvala Dalibora Milana prije današnjeg sučeljavanja na RTL-u

Nakon prvog kruga lokalnih izbora u Metkoviću, u drugi krug prošli su MOST-ova Katarina Ujdur i HDZ-ov Dalibor Milan. Bitka za Metković svakim danom sve je žešća na relaciji MOST-HDZ. Tako je Katarina Ujdur objavila na svojoj Facebook stranici status u kojem se osvrnula na sučeljavanje s Daliborom Milanom na RTL televiziji. Presedan je što s jedne strane su MOST-ovci Božo Petrov i Katarina Ujdur, a s druge HDZ-ov Dalibor Milan i HSS-ov Stipe Gabrić Jambo, bivši gradonačelnik Metkovića koji je i sam bio gradonačelnički kandidat te završio na trećem mjestu ovih lokalnih izbora. Objavu Katarine Ujdur prenosimo u cijelosti:


“Tijekom sutrašnjeg dana na RTL televiziji trebali smo se sučeliti Božo Petrov i ja s jedne strane, a Stipe Gabrić Jambo i Dalibor Milan s druge strane.

Pristala sam na ovakav oblik sučeljavanja jer se gospodin Milan ne želi sa mnom suočiti bez svog mentora Jambe, što je apsolutni presedan u hrvatskoj politici i pokazuje netransparentan i mutan način kojim se namjerava upravljati našim gradom. Međutim, upravo mi je javljeno da je gospodin Milan odustao od sučeljavanja. Ovim putem apeliram na gospodina Milana – recite građanima Metkovića kako ćete upravljati javnim financijama i koju ulogu ćete dodijeliti Stipi Gabriću Jambi koji danas i pred sudom odgovara za svu štetu koju je nanio našim sugrađanima?

Pozivam gospodina Milana još jednom na sučeljavanje, a ukoliko će ostati pri svom kukavičkom stavu, u ovom trenutku spremna sam sučeliti i s gospodinom Jambom, bez obzira na to što njegove uvrede koje mi je uputio možemo okarakterizirati i kao klevetu. Građani Metkovića zaslužuju znati kako će se upravljati njihovim novcem i što ih možda očekuje u idućih četiri godine vladavine Jambe i Milana.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/BasZatoMetkovic/posts/305712596537611″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0