Katarina Ujdur: Milan i Jambo su u neformalnoj koaliciji, jedini im je cilj srušiti Most u Metkoviću!

"Navodno je već sklopljen i dogovor prema kojem bi, ako to bude moguće, HDZ i HSS formirali većinu u gradskom vijeću sa Stipom Gabrićem Jambom kao predsjednikom gradskog vijeća."

Dalibor Milan, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Metkovića danas je izjavio kako se Most nije odnosio prema financijama grada Metkovića, te kako očekuje da će zateći lošije stanje u Gradu Metkoviću ako pobijedi, nego nakon Stipe Gabrića Jambe.


Katarina Ujdur, Mostova gradonačelnica Metkovića, uputila je priopćenje za medije vezano za izjavu gosp. Milana:

– Ovim putem želimo podsjetiti gosp.Milana, sve građane grada Metkovića i hrvatske medije kako smo dolaskom u Grad Metković zatekli višemilijunske dugove, između ostalog dugove za 3 neisplaćene plaće djelatnicima gradske uprave i ustanova, obveze za stanove prema državi, dug prema gradskim poduzećima, javnoj vatrogasnoj postrojbi, Crvenom Križu itd.

Danas djelatnici Grada Metkovića primaju svoje plaće redovno, obveze prema dobavljačima plaćaju se u redovnom roku, te izvršenje proračuna Grada Metkovića svake godine ostvaruje višak prihoda.
Gosp.Jambo čovjek je protiv koje je potvrđena optužnica USKOK-a u aferi „Masline“ i to zbog kaznenog djela protuzakonitog posredovanja, zatim kaznenog djela zlouporabe obavljanja dužnosti državne vlasti, te kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

Ako nakon današnjeg stanja u Gradu Metkoviću, Jambinih milijunskih dugova čiji teret još uvijek nosimo, te nakon potvrđene optužnice, gosp.Milan smatra da je Jambo vodio grad bolje i transparentnije, onda nas to dovodi do jednog jedinog zaključka – gosp.Milan i gosp.Jambo u neformalnoj su koaliciji, sve maske su pale! Osim toga, cijeli Metković bruji o njihovim zajedničkim večerama, te je opće poznato u gradu kako gosp.Jambo poziva svoje birače da glasuju za njegovu listu za gradsko vijeće, a za gosp.Milana za gradonačelnika. Navodno je već sklopljen i dogovor prema kojem bi, ako to bude moguće, HDZ i HSS formirali većinu u gradskom vijeću sa Stipom Gabrićem Jambom kao predsjednikom gradskog vijeća.

Po tko zna koji put dokazali su ne samo da im Metković nije bitan, nego im je jedini cilj srušiti Most u Metkoviću, dok je Mostu jedini cilj izgraditi Metković!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0