Kako postići kvalitetan suživot sa psom – saznajte na predavanju kinologinje Ane Bakašun

Predavanje je besplatno, ali organizatori mole da sa sobom donesete donaciju u psećoj hrani ili bilo kakvoj drugoj potrepštini

Predavanje “Kako postići kvalitetan suživot sa psom: što moram znati i gdje najčešće griješim?” namjenjeno je svim vlasnicima pasa i onima koji bi to željeli biti, a održat će se 5. ožujka u 19.00 sati u Centru za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata (Dioklecijanova 7, Split).


Predavačica Ana Bakašun, profesorica i kinologinja iz Kluba sportskih pasa Split, dotaknut će se mnogih zanimljivih tema vezanih uz način komunikacije pasa, modele i procese njihovog učenja te doživljavanja svijeta oko sebe. Stvari su to razumijevanje kojih je preduvjet za zadovoljstvo u ljudsko-psećem odnosu.

Predavanje je besplatno, ali organizatori mole da sa sobom donesete donaciju u psećoj hrani ili bilo kakvoj drugoj potrepštini (deke, zdjelice, transporteri, ležajevi ili nešto slično što vam je možda višak) koja može razveseliti pse za koje brinu volonteri udruge Sehaliah. Ako pak nemate ni psa ni ambiciju da ga uskoro udomite, ali ipak želite pomoći, svaka i najmanja donacija puno znači. Volonteri brinu o psima bez vlasnika, pružaju im privremeni dom, pružaju im svu skrb koja im je potrebna, i najvažnije… ljubav i vrijeme. Pomozimo im da to nastave raditi.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0