Jurio 205 km/h na mjestu gdje je ograničenje 50 km/h, dobio 10.000 kn kazne

Lički policajci u utorak su uhitili mladića iz Ličkog Osika. On je u nedjelju jurio kroz Gospić čak 205 km/h kroz ulicu gdje je ograničenje 50. Sve su snimali i objavili na Instagramu


Kaznu od 10.000 kuna i tri mjeseca zabrane vožnje dobio je 25-godišnjak iz Ličkog Osika koji je divljom vožnjom kroz Gospić ugrozio sebe, ali i druge na cesti, piše 24 sata.


Kako je izvijestila PU ličko-senjska, nad mladićem su proveli istragu vezano uz snimku divlje vožnje koja se pojavila na društvenim mrežama. Utvrdili su da je mladić u nedjelju, 7. veljače, oko 10 sati vozio automobil njemačke registracije Budačkom ulicom u Gospiću. Iako je tamo ograničenje bilo 50 km/h, on je jurio čak 205 km/h.

Uhitili su ga u utorak i uz optužni prijedlog doveli na Općinski sud. Odmah je proglašen krivim i dobio 10.000 kuna kazne te zabranu vožnje za B kategoriju.

Kako se doznaje, vozaču nije prvi put da su ga evidentirali zbog prekršaja u prometu. Ranije je već evidentiran šest puta i to zbog raznih prekršaja, među kojima su i alkohol i brzina.

Nakon ovog slučaja iz policije pozivaju sve da im s punim povjerenjem dojave svako neprimjereno ponašanje sudionika u cestovnom prometu, jer takva ponašanja mogu dovesti do ugrožavanja svih sudionika u prometu, kao i izazivanja prometnih nesreća s teškim posljedicama.

Video jurnjave pogledajte ovdje.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime