Junak i Primorac remijem zaključili sezonu; Iz lige ispadaju OSK, Zmaj Makarska, Omiš, Orkan te Neretva

Iz 3.HNL Jug lige ispadaju OSK, Zmaj Makarska, Omiš, Orkan te Neretva, a u kvalifikacijama za 3 ligu odlučiti će se koja će dva kluba iduće sezone nastupati u 3.HNL

Junak i Primorac 0:0


Remijem i relativno visokim šestim mjestom, jasno, ako se pogleda kroz kakvu je kalvariju klub prolazio u većem dijelu ovogodišnjeg natjecanja. Mirko Grabovac se tako pokazao kao spasitelj i od doslovno razbijene vojske stvorio momčad u punom smislu riječi, piše Ferata .

Sama utakmica nije ponudila previše toga dobroga, nešto se jest pokušavalo, poput Ćorića i Botica iz uvodnih minuta, ali nedovoljno dobro. Može se reći i kako su gosti imali više od igre, bolje situacije pred golom, ali pokušaje Mrkića i Vodopije osjetio je vratar Labrović.

Junak je priprijetio u prvoj minuti nastavka, Miletić je uposlio Petranića koji puca tik pored lijeve stative. S druge strane najbliže golu gosti su bili u 49. minuti kada je Vodopija pogodio vratnicu. Nešto kasnije za Junak su unutar jednog napada pokušavali Galić i Turković, no siguran je i dobro postavljen bio vratar gostiju.

Ostali rezultati 3.HNL Jug lige

Zadar – Zmaj (B) 0:3
GOŠK Dbk 1919 – Val 0:1
Omiš – OSK 4:2 
Primorac (S) – Kamen 4:2
Neretvanac – Zmaj (M) 2:2
Hrvace – Orkan 4:0
Junak – Primorac (B) 0:0


Iz  3.HNL Jug lige ispadaju OSK, Zmaj Makarska, Omiš, Orkan te Neretva, a u kvalifikacijama za 3 ligu odlučiti će se koja će dva kluba iduće sezone nastupati u 3.HNL Jug ligi. Kvalifikacije se igraju između županijskih predstavnika: Za Zadarsku županiju to je Škabrnja, za Šibensko-kninsku igra Zagora, za Splitsko-dalmatinsku Uranija i za Dubrovačko-neretvansku igra Župa Dubrovačka.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0