Joško Markić (SDP): Neprimjereno je korištenje mog imena u sučeljavanju dvaju kandidata

Joško Markić, gradski vijećnik SDP-a, bio je kandidat za dogradonačelnika Aide Batarelo. U utorak navečer komentirao je sučeljavanje na Novoj TV dvaju gradonačelničkih kandidata

Joško Markić, gradski vijećnik SDP-a, bio je kandidat za dogradonačelnika Aide Batarelo. U utorak navečer komentirao je sučeljavanje na Novoj TV dvaju gradonačelničkih kandidata.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Neprimjereno je koristenje mog imena i pozicije buduceg gradskog vijecnika u suceljavanju dvaju kandidata za splitskog gradonacelnika. Ja se zalazem za bolje obrazovanje nase djece i mladih te nastavak kurikularne reforme, za multikulturalan i tolerantan grad, za strucnost umjesto podobnosti, za stvaranje bolje buducnosti umjesto prekrajanja proslosti, za posteno placen rad, za odgovornost u svim podrucjima drustvenog i javnog zivota… i kao sto sam prije nekoliko dana napisao i rekao, kao oporbeni vijecnik cu raditi na tome za dobrobit svih nasih gradjana… vrijednosti do kojih drzim u zivotu i moji stavovi su vise nego jasni i od njih se ne odustaje!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0