Josipa Lisac očarala prepunu tvrđavu sv. Mihovila

Pauze između pjesama je koristila za razgovor s publikom koju je više puta dobro nasmijala

Josipa Lisac, prva dama hrvatske glazbene scene, večeras je po drugi put gostovala na tvrđavi sv. Mihovila. U Šibenik je došla u sklopu Changer Meetupa, a pred prepunim gledalištem je pokazala zašto je baš ona jedina “Changerica”, a ostale tek pokušavaj, piše ŠibenikIn.


– Ovo mi je drugi put na tvrđavi sv. Mihovila, bila sam na svečanom otvaranju kada je puhao jak vjetar i molila sam se da me opet ne raspuše i da se ne razbolim. Sveti Mihovil, po kojemu je tvrđava dobila ime, nebeski je zaštitnik koji se bori sa zmajevima. Zamolila sam ga da ne puše, valjda je to njegov posao, i poslušao je – kazala je Josipa u svom prepoznatljivom “diva” stilu šibenskoj publici nakon što je izašla na scenu i otpjevala jedan od svojih najnovijih hitova, ‘Moja magija’.

Nastavila je nizati svoje najpoznatije pjesme, većinom u jazz aranžmanu, što ne čudi s obzirom na to da je bubnjeve svirao Borna Šercar, jedan od najboljih hrvatskih jazz glazbenika i osnivač jazz sastava “Borna Šercar’s Jazziana Croatica”.

Osebujna kakva je, pauze između pjesama je koristila za razgovor s publikom koju je više puta dobro nasmijala, piše ŠibenikIn.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/sibenikin/videos/1675663362475987/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/sibenikin/videos/1675719532470370/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0