U finalu najprestižnijeg i najstarijeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017. koje se održalo u prekrasnom Ilirijinom event prostoru Arsenal, Hrvatska je dobila svoju novu Miss Hrvatske.

Za ovu prestižnu titulu natjecalo se osamnaest pobjednica županijskih izbora diljem Hrvatske, a tituli najljepše ove godine odnijela je Tea Mlinarić iz Senja.

Lijepa Tea dobila je ključeve nove opel Astre od Igora Someka direktora postprodaje AutoWill-a koji joj je poželio puno sreće na izboru za Miss Svijeta koji će se održati ove godine u Kini na otoku Sanya.

Prošlogodišnja Miss Hrvatske Angelica Zacchigna prije samog finala razornim glasom je oduševila prostor Arsenala i pokazala zašto je baš ona ušla u top pet talenata Miss World.

Direktorica direkcije Miss Hrvatske i predsjednica žirija Maja Vračarić rekla je kako je žiriju bilo izrazito teško jer su sve djevojke bile lijepe i talentirane, no lijepa Tea Mlinarić svojom ljupkošću i osmijehom je očarala ocjenjivački sud.

Za prvu pratilju izabrana je Zagrepčanka Nika Poljak, a Brođanka Valentina Jackiv je druga pratilja.U večeri ljepote i glamura djevojke su predstavljale i modne izlaze poznatih dizajnera među kojima je oduševljenje izazvala Axa Moda koja je predstavila raskoš svojih večernjih haljina sa nakitom poznate dizajnerice Vesne Markanović Martinović.

Voditelj večeri je bio Davor Garić, a u glazbenom programu su nastupili Sandi Cenov, Emina Arapović, plesna skupina Marine Mihelčić te violinistica Sara Puškaš.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0