Hrvatica o radnim navikama Iraca: “Po našem bi standardu vec sedamdeset i tri puta dobili nogu u guzicu”

"Neprofesionalno, mlitavo, nezainteresirano, iritantno, lijeno" - tako je jedna Hrvatica opisala radne navike Iraca

Na Facebook stranici Konobarski život objavljena je poruka jedne članice koja radi kao menadžer ugostiteljskog objekta u Irskoj.


Hrvati često znaju prigovarati na način rada, a ponekad i higijenu ugostiteljskih objekata kod nas, ali očito je to ništa prema Ircima. Ova Hrvatica je ostala zaprepaštena kako se opušteno odnose prema svojim obavezama, a slaba točka im je očito higijena. Pročitajte što joj je zasmetalo toliko da je zaključila da bi u Hrvatskoj odavno letjeli s posla.

– Čisto da se izjadam jer ovo što proživljavam me lagano puca po živcima. Dakle, ugostiteljstvo u Irskoj. Bože mili, ja većeg šlamperaja nisam vidjela! Ja sam im kao neki manager, ali ne možeš ti njih krstiti da se šank pere svaku večer. Da stakla moraju biti čista. Tacne čiste. Stolovi čisti. Da se ventil za paru na aparatu za kavu prvo odzrači, pa nakon korištenja obriše i opet odzrači. Ne možeš ti njih ni ciglom u glavu krstiti da sve treba biti apoteka. Da se mlijeko ne prži. Da se dnevno ne rasipa tri šake kave jer eto oni imaju svoju filozofiju korištenja mlinca. Da se izdaju računi. Da se ne svađa pred gostima. I sto drugih sitnica koje me pilaju po živcima, neprofesionalno, mlitavo, nezainteresirano, iritantno lijeno pristupanje poslu. Po našem bi standardu vec sedamdeset i tri puta dobili nogu u guzicu. A ovdje… Jbt život!!!

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/Kon.Zivot/posts/802573333236420″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0